Sky Lanterns Night – Timișoara a prins culoare

Există momente când simți că faci parte din ceva măreț, momente în care te bucuri de deciziile pe care le-ai făcut în trecut … momente în care îți dai seama că oricât de mică ar fi, contribuția ta contează. Eu am avut parte de un astfel de moment în această seară. Când mi-am lipit pe bluză logo-ul, când am încept să împart pliante… Toate privirile pline de entuziasm și admirație pe care le primeam, zâmbetele oamenilor, toate m-au făcut să realizez cât de mult înseamnă un simplu gest.

Nu e prima dată când am  un astfel de sentiment, nu e prima dată când simt satisfacția de a le pune oamenilor un zâmbet pe buze… Simt asta de aproape 2 ani și nu aș fi reușit fără ei. Astazi spun cu mare drag ”I’m proud to be an AIESECer”. Pentru că dincolo de gândirea clișeică a unora, dincolo de scepticism, dincolo de toate gândurile rele sau bune e vorba de niște tineri pasionați de ceea ce fac. E vorba despre bucurie oferită prin niște experiențe unice.

Astăzi a fost Sky Lanterns Night, a fost un vis plin de culoare pentru toți cei prezenți, a fost un moment frumos… Dar pentru noi a fost mai mult, a fost o reușită, a fost un alt eveniment făcut cu multă atenție, de niște tineri atât de talentați. Felicitări echipei care s-a ocupat de această seară, felicitări AIESEC Timișoara.

Cu voi am învățat că lucrurile se fac cu drag, că poți să ai un impact asupra lumii, că trebuie să ai țeluri mari și vise îndrăznețe.

           

Advertisements

3 thoughts on “Sky Lanterns Night – Timișoara a prins culoare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s