Ce ne împiedică să savurăm un film la cinema

Uneori mergem la cinema pentru că avem chef să ieșim, alte ori așteptăm cu nerăbdare un anumit film, dar de fiecare dată ne dorim să ne savurăm acele două ore petrecute în cinematograf.

Fie că suntem singuri, la întâlnire sau cu un grup de prieteni, probabil se mai întâmpă să vrei să schimbi două vorbe cu cei de lângă tine. Nimeni nu e absurd să stai două ore în liniște deplină, dar când mergi la cinema cu prietenii să râdeți isteric, să comentați fiecare fază din film sau să dezbateți cu cât a fost mai bună cartea decât filmul, dragilor, stricați tot cheful celor din jur.

Vă spuneam acum ceva timp că m-a îndrăgostit de romane fantasy, ei bine, săptămâna aceasta a fost premiera la The Maze Runner. Am avut rezervări făcute la telefon în prima oră la care s-au dat drumul la bilete. Eram atât de entuziasmată. Am mers la film sâmbătă seara cu niște prieteni care și ei la rândul lor citiseră cartea și așteptau filmul. Și da poate am schimbat câteva replici la surprinderea diferențelor dintre carte și film, dar am făcut-o discret, în șoaptă. Din nefericire, nu toți din sală au reușit să facă asta la fel de discret.

I don't want to live on this planet

În spatele nostru era un alt grup, nu vă faceți probleme, nu au oferit spoilere pentru că mă îndoiesc amarnic că au citit vreo carte în viața lor. Dar comentarii de genu: ”Uite la ăla ce față are!” urmate de râsete isterice au fost la odinea zilei. Asta să nu mai vorbim de câte picioare am luat în spate de cât se zvârcoleau sau de faptul că erau desculți și cu picioarele sprijinite de scaunele noastre.

Și nu, nu le-am spus nimic pentru că erau exact genul de oameni care abia așteaptă să se ia cineva de ei pentru a avea ocazia de a se da în spectacol. Urăsc comportamentul ăsta și din păcate îl întâlnesc atât de des.

Nu știu care e soluția ideală în genul acesta de circumstanțe… poate aveți voi o soluție !?

Sursă foto

Advertisements

One thought on “Ce ne împiedică să savurăm un film la cinema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s