Vânăm sau ne lăsăm vânate?

Pasiunea dintre un bărbat și o femeie care se întâlnesc pentru prima data, chimia dintre ei și explozia de senzații al unui prim sărut sunt doar câteva motve pentru care mulți dintre noi fac din ”vânat” un hobby. E frumos! E frumos tare să ieși în jungla asta urbană, să stai la pândă și să ataci prada perfectă. 

Și tocmai pentru că vânatul în sine îți creează această dorință, de aceea eu cred că rolurile se mai și schimbă. Femeia nu se mai mulțumește cu statutul de pradă ci scoate armele cele mai de preț de care dispune și începe să vâneze la rândul ei. Sunt bărbați care respectă asta, sunt cuceriți și se predau instant în fața unei asemenea răsturnări de situații. Dar sunt și cazuri în care nu renunță la poziția lor de Alfa și abandonează jocul, simțindu-se chiar lezați de gestul femeii-vânător.

Cred că e puțin greu să definești această relație dintre bărbat și femeie și nu cred că există o formulă universal aplicabilă oricărei situații pentru că lururile se schimbă în funcție de circumstanțe.

Oricum, e foarte interesantă analogia asta între vânător și bărbatul modern pe care Farmec o folosește în noua campanie pentru Gerovital H3 Men. Mi-a atras atenția de la primul poster și m-a cucerit cu tricourile inscripționate.

gerovital h3 men

Și au dreptate, oricât de diferite ar fi gusturile unei femei, încrederea în sine, siguranța și aspectul au fost mereu factori în judecarea unui potențial partener. Iar un bărbat sigur pe el va fi mereu un bărbat îngrijit și conștient de potențialul pe care îl are. Și când spun îngrijit nu mă refer că trebuie să fie la costum, pensat și cu un kilogram de parfum. Fiecare bărbat își are propriul prag și când găsește produsele care îl aduc la acel prag de confort își schimbă atitudinea pe care o are față de femei.

Și o femeie, o tânără căprioară, va alege mereu să se lase pradă unui astfel de vânător, sau va încerca să lupte pentru a-l cuceri. 😀 Ce-mi mai place comparația asta! Și nu, contrar multor păreri, nu mi se pare jignitoare!

Cât despre cum văd eu lucrurile, tot ce pot să spun este că detaliile contează.

Și acum aș recunoaște parfumul pe care prietenul meu l-a purtat la prima întâlnire. Senzația pe care am avut-o când am ajuns acasă și simțeam hainele mele mirosind a el m-a făcut doar să îl doresc și mai mult.

Atenția la detalii atât în ceea ce privește comportamentul cât și aspectul mereu m-au cucerit. Fiecare bărbat are ceva unic dar asta nu îl face memorabil. Dacă reușeste să îți aducă un detaliu semnificativ prin care să îl ții minte, are toate șansele să te cucerească.

… Cam așa văd eu lucrurile. 🙂

Menționez că acest articol a fost scris pentru competiția Superblog 2014, ediția de toamnă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s