stampila

Ștampilă cu poveste

Vă spun sincer că niciodată nu am acordat prea multă atenție ștampilelor. Asta pentru că nu mi-a fost dat să am nevoie să le utilizez prea des. Dar vă mai pot spune că mereu am avut impresia că oamenii cu ștampile sunt oameni importanți… nu mă întrebați de ce. 🙂

Urmărind videoclipul de prezentare al noii ștamplile Printer G7 de la COLOP am rămas chiar impresionată. Nu știam că ștampilele pot să fie atât de mișto.

Lăsând la o parte faptul că au un vidoclip de prezentare jos pălăria, asta e o altă discuție, chiar au un produs impresionant.

Acum mă gândesc cum aș personaliza eu ștampila asta, asfel încât să îmi facă și mie plăcere să o folosesc și să servească și unor scopuri de marketing. Cum nu am o companie a mea, mă gândesc că ar fi foarte tare să am o ștampliă pentru blog. Astfel încât de fiecare dată când mai semnăm câte un contract de colaborare sau un pareneriat, să am jucăria asta să facem lucrurile mai oficiale.

Ar trebui neapărat să aibă culoare la tușieră albastră, să simt că mă reprezintă. Iar pentru fereastra ImageCard aș folosi următoarea imagine:

Cherry Picking Blog

Cred că ar spune perfect poveste din spatele ștampilei. M-aș bucura de fiecare dată când aș folosi-o și ar fi un veritabil ambasador al blog-ului. Sunt sigură că ar fi remarcată, ar fi un element unic care ar adăuga un strop de profesionalism fiecărei noi colaborări.

Sper că într-o zi voi avea toate motivele să îmi creez propria ștampilă.

Acest articol a fost scris pentru Proba 3. Povestea ştampilei mele, din cadrul SuperBlog 2014, ediția de toamnă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s