picioare masina

Viața fără stresul epilării

Vă amintiți scandalul provocat de Julia Roberts din 1999 când a apărut pe covorul roșu într-o rochie elegantă, fără mâneci și neepilată? Cred că a fost printre primele isterii publice legate de o asemenea problemă. De atunci am mai avut parte de tot felul de apariții de genul, de proteste, de galerii de fotografie pe tema asta și multe altele.

Neepilarea a devenit un fel de leitmotiv al naturaleții, iar multe femei din lumea întreagă s-au alăturat mișcării. Dacă mă întrebați pe mine, nu mi se pare nimic frumos în asta și cred că multe femei au această abordare din simplă comoditate.

Iar poveștiile cu iritarea, fire crescute sub piele sau altele de acest gen, nu își mai au locul în ziua de astăzi. Soluții există pentru oricine. Avem clasicul aparat de ras pentru cele mai norocoase, cum sunt și eu, care nu se irită, nu au păr des și creșterea e foarte înceată. Kit-urile de ceară sunt din nou o soluție foarte bună cu rezultate excelente pe termen mediu spre lung.

Iar soluția cea mai bună și universal valabilă este epilatul definitiv. Vestea bună pentru femeile care nu sunt amatoare de saloane și vor soluții eficiente și rapide este că pot beneficia de rezultatele epilării definitive la ele acasă.

Epilator IPL Silkn Glide de la Total Pro Beauty face exact asta. Comparativ cu ședințele costisitoare din saloanele de frumusețe, pare să fie alternativa perfectă. Iar rezultatele par să fie mulțumitoare, conform părerilor celor care l-au folosit deja. Vă spun sincer, că deși am fost destul de norocoasă să nu am probleme cu epilarea, asta e o investiție pe care aș face-o fără să stau prea mult pe gânduri.

Da, sunt de acord că nu trebuie să ne transformăm total pentru a fi frumoase, dar sunt unele lucruri pe care eu le consider esențiale pentru o femeie modernă, iar epilatul este în top.

În cazul în care vă gândiți să mă contraziceți, ce ar fi să vă imaginați câteva ipostaze în care femeile să fie 100% naturale.

Viața fără epilare

Eu îmi mențin părerea, epilarea e un atu pentru femei.

Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2014, ediția de toamnă.

Sursă foto.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s