Un truc pentru postarea pozelor pe Instagram

Dacă și voi ați simțit vreodată că rețelele sociale vă răpesc magia momentelor speciale, aflați că nu sunteți singuri. Probabil majoritatea am simțit măcar o dată asta. Rețelele sociale au devenit atât de puternic prezente în viața noastră încât doar uitându-te la mâncarea din farfurie deja îți și vizualizezi unghiul din care va apărea pe Instagram. Sau poate ai o ținută foarte tare pe care o îmbraci în avans doar ca să o postezi pe Pinterest. E normal, nu aș zice neapărat că e un lucru rău. Dar când ajungi să stai cu o prietenă la cafea și în loc să vorbiți stați pe Facebook și umpleți toate conturile de poze… mai bine las-o mai moale.

Pentru a evita momentele de genul acesta sau cele în care persoana de lângă tine se simte ignorată în detrimentul Facebook-ului putem să ne adaptăm situației. Cel mai simplu e să faci rapid două-trei poze și să le postezi mai târziu.

Cu ocazia asta nu o să mai știe nici hoții când să vină la tine acasă. Bad joke! Ideea e, sau cel puțin așa o simt eu, că îți redă puțin din intimitate. Nu sunt adeptul împătimit al rețelelor de socializare, dar îmi place să împărtășesc o parte din momente cu ceilalți. Așadar, trucuri din acestea mărunte îmi oferă senzația că nu am răpit toată magia.

Așa nu o să-ți ia 10 minute să îți rupi nasul din telefon gândindu-te care e mesajul cel mai potrivit pe care să îl pui sau ce filtru să alegi pentru poză.

meanwhile on instagram

Mai mult, deși știu că scopul primordial ar Instagram-ului e să postezi lucrurile de îndată de ce întâmplă, eu am reușit să nu fac asta… fac poze și le postez câteodată și cu o întârziere de câteva zile. Nu e o regulă.

Și când vine vorba de adăugarea locației pe pozele din Instagram, există o aplicație care se numește Location Spoofer în care bagi coordonatele orașului în care ai fost și așa poți să adaugi pozele favorite la finalul excursiei. Așa că, dacă vă mai grăbiți vreodată să faceți repede poze să puteți să le aveți în Map, există și o alternativă. Bucurați-vă de moment și lăsați postarea pozelor pentru mai târziu.

Am făcut o adevărată introducere aici, când unicul meu scop era să vă povestesc despre Location Spoofer pe care l-am descoperit recent cu ajutorul Roxanei, în timp ce căutam o soluție pt o strategie de social media.

Funcționează simplu și te salvează în multe situații, de la cele mai serioase până la cele mai amuzante sau personale.

Se descarcă din Google Play și se accesează înainte de a posta poza pe Instagram. Aveți totuși nevoie de Google Maps pentru a obține coordonatele locului în care ați făcut poza (cu aproximație), le introduceți și… spoof sunteți acolo pentru un timp determinat și puteți posta pozele în voie. Simplu și rapid!

Sper că și vouă vă va fi de folos, să nu vă mai panicați data viitoare că nu ați reușit să publicați poza pe Insta.

Btw, aplicația funcționează inclusiv pt Facebook, Swarm sau altele. Daca viitoare când vrei să faci o surpriză cuiva și chiar să creadă că ești departe poți să o activezi.

Sursa foto.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s