Despre mine

De fiecare dată când trebuie să vorbesc despre mine simt că ar trebui să dau o definiție și că nu sunt foarte sigură dacă mi-o amintesc corect. De aceea e foarte posibil ca în momentul în care sunt întrebată cine sunt  de două ori să ofer două răspunsuri diferite…

Totuși cred că ar fi câteva elemente pe care toate aceste ”definiții” le au în comun…

Sunt foarte optimistă și pot să număr pe degete zilele în care am crezut că viitorul meu nu va fi unul strălucit. Deși îmi fac griji asupra deciziilor pe care le iau, de fiecare dată mă conving că le-am luat pe cele mai bune.

Sunt foarte încăpățânată și sufăr tare când lumea nu îmi dă dreptate… dar o fac în tăcere. Știu totuși să cedez atunci când realizez că e o cauză pentru care nu merită să lupt sau că nu port acea luptă cu persoana potrivită.

Sunt o persoană care crede în principii, am un set definit de concepte și regului sănătoase, zic eu, după care încerc să mă ghidez în viață.

Sunt veșnic îndragostită de cineva sau ceva și fiecare nouă iubire e mai puternică și mai copleșitoare… Pun pasiune în tot ceea ce fac că atfel nu îmi prea iese…

Sunt înnebunită după nuanțele de albastru și încerc să transform totul din jurul meu în acestă culoare… Iubesc cerul, apele line și albastre și The Smurfs…

Sunt masterandă la Universitatea ”Politehnica” din Timișoara, Facultatea de Științe ale Comunicării… facultate care mi-a stârnit interesul asupra PR-ului și pentru prima dată am avut senzația că știu ce vreau să fac.

Sunt membru AIESEC Timișoara de aproape 2 ani și experiențele din această organizație mi-au deschis ochii asupra ceea ce pot și vreau să fac… adică comunicare. A fost prima ocazia de a încerca să mă joc cu PR-ul și mi-a plăcut.

Sunt și eu unul dintre acei oameni care au convingerea că viața e compusă din momente care ne definesc și ne transformă în ceea ce suntem astăzi. Totodată am convingerea că ne scriem singuri povestea vieții… noi tragem sforile, noi hotărâm drumul pe care îl urmăm la răscruce.

Sunt o visătoare…

Sunt LAURA IANCU!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s